Υπηρεσίες

ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΜΕ, ΟΡΓΑΝΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΥΛΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΣΑΣ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Η Vilotelia μέσα από ένα στρατηγικό σχέδιο ανάπτυξης για το ξενοδοχείο σας πετυχαίνει την μέγιστη κερδοφορία, με παράλληλη μείωση του λειτουργικού κόστους. Προωθεί και διευρύνει την φήμη του καταλύματος μέσα από την δημιουργία του κατάλληλου branding.
Υπηρεσίες

ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΠΩΛΗΣΕΩΝ

Μέσα από τις στρατηγικές μας συνεργασίες είμαστε σε θέση να προωθήσουμε αποτελεσματικά τις πωλήσεις του ξενοδοχείου σας. Αξιοποιώντας την τεχνογνωσία των στελεχών μας, αλλά και τα σύγχρονα εργαλεία που διαθέτουμε, δίνουμε τη δυνατότητα στα συνεργαζόμενα καταλύματα να έχουν δυνατή παρουσία σε όλα τα κανάλια πωλήσεων (Tour Operators και τουριστικά γραφεία), αλλά και στα πιο αποδοτικά IDS συστήματα διαδικτυακών πωλήσεων (AirBnb, Booking.com, HomeAway κλπ). Η Vilotelia εξειδικεύεται και αναλαμβάνει, την διαχείριση κρατήσεων μέσω των IDS καναλιών πώλησης - των διαδικτυακών ταξιδιωτικών γραφείων (Ο.T.A) - του καταλύματος σας, μελετώντας τον ανταγωνισμό και τοποθετώντας το κατάλυμα σας με την σωστή τιμή, στο κατάλληλο target group και στα καταλληλότερα - αποδοτικότερα κανάλια πώλησης.

Υπηρεσίες

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Η Vilotelia αναλαμβάνει τη διαχείριση των κρατήσεων αλλά και την εν γένει οργάνωση τουριστικών μονάδων, σε όλη την Ελλάδα, με σκοπό την αύξηση των εσόδων και την σημαντική μείωση του λειτουργικού και μισθολογικού κόστους του καταλύματος σας. Η έρευνα του ανταγωνισμού, ο ενδεδειγμένος σχεδιασμός αλλά και ο προϋπολογισμός κόστους λειτουργίας, η συμβολή στην εύρεση του κατάλληλου προσωπικού και η παρακολούθηση της εύρυθμης υλοποίησης τους, είναι μερικές από τις υπηρεσίες που προσφέρουμε στα ξενοδοχεία με τα οποία συνεργαζόμαστε.

Υπηρεσίες

ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Μετά από επικοινωνία με τον ιδιοκτήτη, προκειμένου να κατανοήσουμε το όραμα του, και με βάση την άρτια γνώση της αγοράς, προτείνουμε, οργανώνουμε και υλοποιούμε τις απαραίτητες δράσεις που θα βελτιώσουν, τόσο την τελική προσφερόμενη εμπειρία του επισκέπτη, όσο και την υποστήριξη που απαιτείται για να οδηγηθεί το κατάλυμα στην κερδοφορία. Όλα τα παραπάνω υλοποιούνται δείχνοντας την απαραίτητη προσοχή και σεβασμό στην φιλοσοφία του ίδιου του καταλύματος. Η ανάπτυξη και η επανατοποθέτηση στην αγορά μιας τουριστικής μονάδας, είναι μία διαδικασία που θα πρέπει να γίνει με μεθοδικότητα που ξεκινάει από τη οργάνωση της ιδέας, μέχρι την κοπή του νήματος. Απαιτεί γνώση της αγοράς, σαφές όραμα, σωστό στρατηγικό σχεδιασμό - προγραμματισμό και, σίγουρα, απόλυτη προσήλωση στο στόχο.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση