Διαχείριση τουριστικών καταλυμάτων από την Vilotelia – Tour Market

Η Vilotelia, μια από τις δυναμικότερα ανερχόμενες εταιρείες διαχείρισης τουριστικών καταλυμάτων, είναι δίπλα στον επαγγελματία του τουρισμού για να αυξήσει τις πληρότητες καθώς και την μέση τιμή πώλησης του καταλύματος που διαθέτει.

Η πολύχρονη πείρα που διαθέτουν τα στελέχη της Vilotelia στον ξενοδοχειακό χώρο και η επιτυχημένη πορεία στην αύξηση των πωλήσεων μέσω της διαχείρισης τηλεφωνικών κρατήσεων, ιντερνετικών καναλιών και εκπροσώπησης σε μεγάλους tour operator και τουριστικά γραφεία εγγυάται την επιτυχία.

Η Vilotelia αναλαμβάνει ενοικιαζόμενα δωμάτια, βίλες και μικρές ξενοδοχειακές μονάδες σε όλη την Ελλάδα, ενώ δεσμεύεται για την πλέον ανταγωνιστική τιμολόγηση των υπηρεσιών στην αγορά ενώ αναλαμβάνει να σχεδιάσει και να εφαρμόσει οικονομικές λύσεις προσαρμοσμένες στα μέτρα του κάθε ενδιαφερόμενου προκειμένου να αυξήσουμε την απόδοση της επένδυσης σας:

  • με την πλέον των είκοσι χρόνων πείρα των στελεχών της στον ξενοδοχειακό τομέα,
  • την χρήση καινοτόμων τεχνολογιών και
  • τη δέσμευση για την οικονομικότερη λύση στα μέτρα σας!

Σήμερα, διαχείριση μισθώσεων ακινήτων για τη συγκεκριμένη αγορά κάνουν τόσο υφιστάμενες εταιρείες του κλάδου των ακινήτων, που προϋπήρχαν του Airbnb, όπως μεσιτικά γραφεία, ακόμα και οικοδομικές εταιρείες, που υπό την έλλειψη ζήτησης από την ελληνική αγορά, στρέφονται και στη φιλοξενία. Υπάρχουν όμως και εταιρείες που συστάθηκαν αποκλειστικά ως αποτέλεσμα της ανόδου των βραχυχρόνιων μισθώσεων, νεοφυείς εταιρείες όπως η Vilotelia, που έρχονται να συμπληρώσουν το κάδρο. Oι συγκεκριμένες εταιρείες προσφέρουν ένα πλήρες πακέτο υπηρεσιών διαχείρισης του ακινήτου του εκάστοτε ιδιοκτήτη, από την προβολή του μέχρι τη διαχείριση των κρατήσεων και τον καθαρισμό του. Απευθύνεται σε ιδιοκτήτες που είτε αδυνατούν (π.χ. μπορεί ο μόνιμος τόπος κατοικίας τους να είναι σε άλλη πόλη ή είναι συνταξιούχοι) είτε δεν ενδιαφέρονται να προχωρήσουν σε μια τέτοια διαδικασία οι ίδιοι.

Η διετία 2016-2017 σηματοδότησε τη ραγδαία εξάπλωση της ενοικίασης επιπλωμένων κατοικιών και διαμερισμάτων σε ξένους επισκέπτες, με αποτέλεσμα σήμερα ο ετήσιος τζίρος του κλάδου να υπολογίζεται σε 860 εκατ. ευρώ, με βάση τα έσοδα από τις δαπάνες διαμονής, με το σύνολο να ανέρχεται σε 1,7 δισ. ευρώ, αν συνυπολογιστούν και τα υπόλοιπα έξοδα των επισκεπτών. Τα μεγέθη αυτά διαρκώς αυξάνονται, όπως δείχνουν και οι τάσεις στην Αθήνα. Μόνο στο κέντρο της πόλης, υπολογίζεται ότι σήμερα διατίθενται προς ενοικίαση με αυτόν τον τρόπο περί τα 6.500 διαμερίσματα και κατοικίες, μέγεθος που αποτελεί άνοδο της τάξεως του 27% σε σχέση με μόλις πριν από έξι μήνες, όταν και οι εκτιμήσεις έκαναν λόγο για περίπου 5.127 ακίνητα.

Ρωτήστε μας πως μπορείτε να μετατρέψετε ένα άδειο διαμέρισμα ή μία βίλα σε μία κερδοφόρα επένδυση με σίγουρη απόδοση, βασιζόμενοι στην μακρόχρονη εμπειρία και τις ήδη εφαρμοσμένες λύσεις που σας προτείνουμε!

Vilotelia